Letter decoratie

Letter decoratie

De trends op het gebied van interieur gaan bijna net zo snel als de trends op het gebied van mode en beauty. Er is weer een nieuwe interieurtrend opgedoken, naast jouw bronzen decoraties, leuke vetplanten en de natuurlijke materialen in het interieur kan je nu nog een nieuwe decoratietrend aan de inrichting van het huis toevoegen: letters. Ja, je hoort het goed, letters zijn op dit moment een echte trend.

De laatste tijd zien we letters terug in talloze soorten decoraties. Waarschijnlijk ben je niet onbekend met de lettersliert, denk bijvoorbeeld aan de lettersliert “Hoera een meisje” die mensen vaak voor de ramen hangen wanneer er een kindje is geboren. Deze letterslierten zijn ook los te koop, zodat je zelf jouw eigen tekst kunt verzinnen en ophangen.

Maar deze trend gaat veel verder dan alleen een lettersliert, er zijn schilderijen met daarop enkel en alleen letters, muurstickers met het alfabet of theelichtjes met lettertjes erop. Ook zijn er grote letters te koop, soms van een speciaal materiaal of bijvoorbeeld met led-lichtjes aan de binnenkant die je decoratief aan de muur kunt hangen.

Er zijn enorm veel verschillende manieren om deze trend in huis te halen, misschien heb jij deze trend zelfs onbewust al toegepast in jouw interieur!

letter

letter1

letter2

letter3

letter4

letter5

letter6

letter7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider