Lente accessoires

Lente accessoires

Het is eindelijk weer lente. Alle bolletjes komen weer uit, er komen blaadjes aan de bomen, mensen beginnen met een lenteschoonmaak en er zijn bergen nieuwe accessoires. Je ziet nu vooral veel schattige vaasjes in de winkels staan zodat je daar leuke boektjes in kunt doen. Accessoires die je in de lente  kunt vinden zijn meestal pastelkleurig, schattig en gezellig.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van lente accessoires die niet zo duur hoeven te zijn, maar die je huis wel erg gezellig maken. Je kunt ook gewoon een grote gekleurde vaas kopen om een rommelmarkt en dan zelf een tak moet bloesem plukken. Je hebt dan meteen een mooie en opvallende lente accessoire in je huis.

Het is ook leuk om allemaal kleine dingetjes op een dienblad bij elkaar te zetten. Dat kan in de winter natuurlijk ook, maar nu zijn het andere kleuren en andere dingetjes. Pasel kleurige kaarsen met kleine vaasjes en bloemetjes en misschien een paaskuiken kun je prima bij elkaar zetten. Ja, pasen komt ook snel dichtbij! Het is wel leuk om daar ook rekening mee te houden bij het inrichten van je huis. Soms is een paastak, een paar kleine nep kuikentjes en paaseieren al genoeg.

lente lente2 lente3 lente4 lente5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider