Led interieur

Led interieur

Normale lampen zijn alweer verleden tijd. Het is veel leuker om je huis te versieren met led verlichting. We kennen ze natuurlijk met een neutrale kleur, gewoon wit. Ze komen tegenwoordig steeds vaker voor in verschillende felle kleuren.

Led verlichting wordt niet erg vaak gebruikt in huis. Terwijl het juist een erg leuk idee is. Je verlicht ruimtes op een speciale, unieke manier. Je kan mooie schaduwen creëren. De led lampen hebben ook voordelen, ten eerste branden ze veel langer en gebruiken ze minder stroom. En het is ook nog eens goedkoper. Led lampen zorgen voor echte sfeer in huis. Van die grote lichten die alleen maar op één locatie branden krijg je een stadion gevoel en dat wil je juist niet creëren.

Voor sfeerlichten kan je bijvoorbeeld kiezen voor led verlichting met een kleurtje. Ik zou wel oppassen in welke kamer het geplaatst wordt. Je kan met led verlichting je huis op vele manier gezellig maken. Wij hebben hieronder een aantal foto’s gevonden van mooie interieurs die led verlichting gebruiken.

Als je zelf nou ook led verlichting in huis wilt kan je een kijkje nemen op de site van de Ikea. Zij hebben veel lichten die bedoeld zijn als spot, maar ook mooie staande lampen.

Led interieur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider