Landelijke living

Landelijke living

Haal de heerlijke sfeer van het platteland in huis. Een sfeer die rustgevend werkt en waarmee jij jouw huis een gezellige en warme persoonlijke tint mee geeft. Waarbij thuiskomen iedere dag weer een heerlijk rustgevend moment is en waarbij je onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee de dagelijkse beslommeringen even helemaal van je af kunt laten glijden. In een landelijke living is het elk moment dat je aanwezig bent een heerlijk moment om tot rust te komen.

Een stijl met veel keus

Landelijk wonen is inmiddels een stijl geworden die niet meer is weg te denken uit de meubelcatalogus. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende stijlen waarmee jij jouw landelijke living in wilt richten. Zo bestaan er bijvoorbeeld stijlen als: de Scandinavische stijl, de cottage stijl maar ook de moderne landelijke stijl. Binnen die stijlen is er een ontzettend groot aanbod aan meubels en bijpassende accessoires. Waarmee je binnen de stijl van de landelijke living helemaal jouw persoonlijke voorkeuren kunt terug brengen. Ook is het door het grote aanbod van meubels en accessoires mogelijk om ook in een moderne woning toch een mooie landelijke sfeer te creƫren. En zelfs in de stad is het nog mogelijk om toch een landelijk tintje in huis te halen.

Natuurlijke materialen

Bij een landelijk interieur denk je vaak aan hout. En dat is ook inderdaad het meestgebruikte materiaal wat in de meubels van een landelijke living is terug te vinden. Zo zijn er zeer veel meubels die een beetje een klassieke uitstraling hebben. Waardoor jouw landelijke living die nostalgische sfeer ademt waardoor je tot rust komt. Maar ook zijn er meubels die uit onbewerkt hout bestaan. Wanneer dit met mate wordt toegepast kan dit een heel mooi effect geven. In een landelijke living zal een houten tafel van onbewerkt hout niet misstaan. Maar ook bepaalde stoffen kunnen bijdragen aan een heerlijk warm gevoel in de living. Wanneer je van stenen vloeren houdt zou je een vloer van natuursteen kunnen overwegen. Dit geeft een heerlijke nostalgische sfeer. Maar ook bestaan er vele soorten vloerbedekking die helemaal passen in het landelijke interieur.

Hoe jij jouw landelijke living ook in wilt richten. Er is genoeg keuze in meubels waarmee jij helemaal de sfeer aan jouw interieur kunt geven waar jij gelukkig van wordt. Daarnaast wordt de landelijke interieurstijl de laatste jaren steeds populairder. Waardoor een landelijke living helemaal iets wat bij deze tijd past.

inrichting living landelijk

inrichting living

Landelijke living

landelijke meubelen belgie

landelijke woonkamer inrichting

woonkamers landelijke stijl

Afbeeldingen: ByCocoon | Buro Binnenhuis | pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door