Ladder decoratie

Ladder decoratie

Oude voorwerpen terug laten komen in je interieur is populairder dan ooit. Het is niet zo dat deze ouderwetse voorwerpen alleen gebruikt kunnen worden in een vintage interieur, ook in andere interieurstijlen komen voorwerpen van vroeger terug. Denk bijvoorbeeld aan ouderwetse spotlights in een industrieel interieur. Een (vintage) ladder kun je ook heel leuk gebruiken als decoratie in verschillende kamers. De ladder mag ook nieuwe zijn, het ligt er natuurlijk aan wat jou het meeste aanspreekt.

Badkamer
Een ladder in de badkamer is een origineel alternatief voor een handdoekenrek. Hang de handdoeken over de treden van de trap in plaats van aan het rek. Een ladder met treden die meer de vorm hebben van plankjes kunnen ook gebruikt worden om shampoos, tandenborstels en dergelijke op op te bergen.

Woonkamer
In de woonkamer kan je ook van alles met een ladder. Een ladder met dunne spijlen kun je gebruiken om kleden en plaids aan op te hangen en een ladder met brede treden kun je net als in de badkamer gebruiken om dingen op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, planten en tijdschriften.

Slaapkamer
Op de slaapkamer kan je de ladder als kledingrek gebruiken of juist een paar mooie hakken aan de spijlen hangen. Ook een leuk idee is om lampjes om de ladder heen te wikkelen om zo een gezellige sfeer te creëren.

Ladder decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider