Kussen decoratie

Kussen decoratie

Kussentjes, wij zijn er dol op! Kleur, woonstijl, grootte… wat voor woonkamer je ook hebt: kussentjes staan altijd leuk! Ze geven de kamer iets knus, iets gezelligs en ze fleuren de boel lekker op. Een bank zonder kussentjes ziet er al snel een beetje kaal uit. En kussens zorgen voor nog meer comfort op de bank of in bed. Reden genoeg om een lekker aan de slag te gaan met deze¬†stoffen decoraties!

Kamers
Vooral in de slaapkamer en in de woonkamer zijn kussentjes een succes. Kussens zorgen voor sfeer en ontspanning, en dit wil en doe je graag in de woon en de slaapkamer. In de studeer- en badkamer zijn kussens minder geslaagd omdat deze ruimtes andere functies hebben. In de woonkamer kun je de kussens op de bank leggen, maar ook op een stoel of voor de open haar op de grond. Je hoeft ook heust niet altijd op kussens te zitten. De mooie exemplaren kun je ook heel goed als decoratie gebruiken in een kastje, een mand of in bijvoorbeeld en houten krat in een landelijk interieur.

Kleuren en materiaal
Kussens zijn te vinden in talloze kleuren en materialen. Er zijn kussens van leer, van bont, met pailletten en ook nog eens in allerlei gekke vormen. Combineer deze kleuren, materialen en vormen onderling voor een leuk en speels effect!

kussen

kussen1

kussen2

kussen3

kussen4

kussen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider