Kroonluchter keuken

Kroonluchter keuken

De keuken was vroeger de plaats die diende voor zijn gebruik meer dan voor zijn uiterlijk. Dat is nu duidelijk wel anders, de keuken wordt nog steeds erg vaak gebruikt, maar hij moet er zeker ook mooi uitzien. Veel moderne huizen hebben de keuken samengevoegd aan de woonkamer. Daarom zal je ook niet raar opkijken als er een kroonluchter hangt in de keuken.

Er zijn natuurlijk veel verschillende kroonluchters en niet elke kroonluchter past bij elk design. Als je een strak design hebt in de keuken met weinig kleur en tierelantijn kan je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende kroonluchter met een opvallende details. Maar dit soort kroonluchter moet je dus niet ophangen in een traditionele keuken. Dat zou totaal niet samengaan. Bij een traditionele keuken hoort een minimalistische kroonluchter die voldoening uitstraalt. Denk bijvoorbeeld aan eentje van glas. In een erg witte keuken kan je bijvoorbeeld een kroonluchter installeren die de ruimte wat formeler maakt. Zo creëert het geen contrast en lijkt het alsof deze daar prima thuis hoort.

Er zijn veel verschillende kroonluchters en veel verschillende keukens. Op deze manier kan je eindeloos blijven mixen en matchen totdat je hebt wat je echt wilt. Het is een uitdaging, maar ga deze zeker aan. Want als je eenmaal een kroonluchter in de keuken hebt zie je hoe mooi het is.

kr kr1 kr2 kr3 kr4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider