Krijtbord maken

Krijtbord maken

Als we aan een krijtbord denken, denken we erg snel aan het schoolbord op school. Toch kan je in je interieur krijtborden toevoegen. Krijtbord verf is tegenwoordig erg populair onder de hobbyisten. Je kan op deze manier notities en lijstjes maken door het gewoon op je krijtbord te schrijven. Krijtbord verf is makkelijk te vinden in de bouwwinkels. Hieronder hebben we wat krijtbord DIY’s.

frame

Als je denkt aan een krijtbord denk je vast aan een rechthoekig saai zwart bord. Maar door deze gouden lijst wordt het meteen een stuk chiquer.

table

Dit is een heel leuk idee als je kinderen hebt, of zelf soms een spelletje wilt spelen. door

Je hebt ze vast wel eens gezien, van die kleine bordjes aan je deur om dingen op te schrijven. Waarom installeer je niet gewoon een krijtbord zelf. Je kan hier bijvoorbeeld boodschappenlijstjes opschrijven of het avondeten. fridge

Natuurlijk kan je krijtbord gebruiken op de muren en meubels, maar je kan het ook gebruiken op toestellen. Het is makkelijk om een paar lagen krijt te verven op je koelkast. Zo kan je het gebruiken voor kunstwerken zoals op de foto, op boodschappen.containers

Ook is het erg schattig om te gebruiken op potjes met eten erin. Zoals hier, op een potje suiker of bloem. Het is veel origineler dan stikkers plakken.

Schoolbord verf kan je kopen op Praxis.nl

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider