Klok ideeën

Klok ideeën

Als je echt iets origineels aan je muur wilt, is een super gave klok een leuk idee. Op de afbeeldingen hier onder zie je hoe leuk een klok eigenlijk kan zijn. Je kunt van alles dat je in je huis hebt een klok maken. Dat is dus eigenlijk het leuke ervan. Het hoeft dus eigenlijk niet eens zo duur of moeilijk te zijn om zelf een klok te maken.

Het belangrijkste dat je moet hebben is een werkende basis van een klok. Je kunt er dan eigenlijk van alles omheen hangen. Schilderijtjes zijn bijvoorbeeld erg leuk, of misschien wel foto’s of alleen hele grote geschilderde cijfers. Ik vind vooral de klok met de kopjes en schoteltjes hier onder heel erg grappig en zeker super origineel.

Het is ook erg leuk om meerdere kleine klokjes op te hangen zoals wekkers. Dat ziet er speels en vrolijk uit, vooral als je veel kleurtjes gebruikt natuurlijk. Ik vind het ook erg mooi als er klokken gemaakt zijn op bijzondere voorwerpen zoals een vergiet, lepels of gewoon een stuk hout. Het is wel erg belangrijk dat je de muur achter de klok rustig en basic houdt zodat de klok extra opvalt. Op de afbeeldingen hier onder zie je hoe dat er uit kan zien.

klok6 klok5 klok4 klok3 klok2 klok

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider