Kleurrijke badkamers

Kleurrijke badkamers

In de woonkamer en slaapkamer hebben veel mensen wel een likje verf op de muur, maar de badkamer is toch bij de meeste mensen neutraal wit. Als er al een kleur wordt gebruikt in de badkamer is het vaak een donkerblauwe of marineblauwe kleur. Maar de badkamer kan zoveel meer leuke kleuren hebben!

de badkamer is een ruimte waar je dagelijks komt, maar niet enorm veel tijd achter elkaar in doorbrengt. Omdat je niet uren lang in de badkamer bent, kan een felle, opvallende kleur ook heel goed in deze ruimte. En neonkleur in de slaap- of woonkamer kan na een tijdje vervelend worden, maar in de badkamer heb je hier geen last van.

Vaak zijn de wasbak, de wc en het bad wit van kleur, waardoor je qua kleur op de muur en op de vloer nog veel kanten op kan. Alle kleuren kunnen gecombineerd worden met wit, dus eigenlijk kan niets misgaan! Je zou zelfs kunnen kiezen voor meerdere kleuren in de badkamer.

Is een felle muur in de badkamer iets te veel van het goede voor jou? Denk dan eens aan felgekleurde accessoires zoals een tandenborstel bakje, een zeepbakje of een stapeltje handdoeken. Zo heb je toch nog een leuk kleuraccent, zonder dat het te overweldigend wordt.

Kleurrijke badkamers

Kleurrijke badkamers ideeen

kleuren badkamer kiezen

badkamer grijs

badkamer zwart

badkamer inspiratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider