Kleuren combineren interieur

Kleuren combineren interieur is altijd leuk om te doen bij een nieuwe inrichting. Vooral als je weet dat het lang mooi blijft en je er niet opeens genoeg van hebt. Als je wilt gaan voor stijl, gezelligheid en basic met vrolijkheid is dit een goede combinatie. Ik hebt het over de combinatie van zwart, wit, bruin en een mooie kleur. Bruin en zwart vinden veel mensen een beetje een rare combinatie, maar in een huis kan dat juist heel erg goed. Vooral als je er wit bij gebruikt voor extra licht en een kleur voor vrolijkheid.

Kleuren combineren interieur

Kleuren die goed bij deze basis passen zijn groen, roze, en blauw. Op onderstaande afbeeldingen kun je zien hoe dat uitpakt. Je hoeft niet eens heel erg afgestemde accessoires en meubels te hebben. Je kunt gewoon af en toe iets leuks met een kleurtje toevoegen. De basis is namelijk al best wel strak en rustig. Het handige van bruin is dat het een warme gloed aan je huis geeft. Ook brengt het veel gezelligheid mee omdat de bruine items vaak van hout zijn. De combinatie van zwart en wit zorgt voor het moderne strakke effect.

Als je niet zo van kleuren houdt, kun je in plaats van een kleur ook voor grijs of metaalkleur gaan. Dit past ook goed bij de basiskleuren. Het zorgt voor een groot contrast. Daarnaast past metaal ook erg goed bij hout. Deze combinatie valt op en het is heel erg tijdloos. Eigenlijk kun je met deze kleuren dus heel erg veel kanten op en kun je bijna niets fout doen.

combi

combi2

combi3

combi4

combi6

combi7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door