Kleuren combinaties

Kleuren combinaties

Het maakt niet uit als je niet houdt van opvallende patronen of artistieke interieur sensaties. Je kan zonder deze dingen nog steeds een warm knus, stijlvol huis creëren. Met klassieke kleuren combinaties kan je saaie kamers makkelijk wat meer pit geven. Bekijk hieronder welke combinatie je het leukst vindt en je kan zo beginnen aan een make-over.

black-white-bathroom

Zwart en wit: al is het in de modewereld of in het interieur, zwart en wit staat altijd goed. De keuken, de badkamer en zelfs de slaapkamer ziet er op en top uit met deze kleurencombinatie. Deze stijl zal nooit uit gaan.

brown-pink-room

Bruin en roze: vrouwelijk en knus, chocolade bruin en verschillende kleuren roze staan erg mooi in het interieur. Met een vleugje rustieke uitstraling en wat plattelands invloeden creëer je makkelijk een warm omgeving met een klassieke uitstraling.

yellow-grey

Geel en ivoor: fel, lente-achtig en levendig. Deze combinatie straalt deze begrippen uit. Deze combinatie zou prachtig staat in de keuken of badkamer, omdat het frisheid uitstraalt. Je kan zelf kiezen voor welke tint geel, ze staan allemaal prachtig bij ivoor.

red-gold

Rood en goud: als je wilt gaan voor meer een luxe uitstraling kan je kiezen voor de combinatie goud met rood. Het is geschikt om een grandioze look te creëren zonder erin door te slaan. Het geeft ook een erg Victoriaanse uitstraling, voor de mensen die hier van houden.

grey-blue-living-room

Grijs en blauw: compleet relaxt en rustgevend straalt deze combinatie uit. Dit is een perfecte combinatie voor de slaapkamer of een woonkamer.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider