Kleur keuken

Kleur keuken

“Leuk zo’n felle kleur in het interieur!” denk je misschien soms wel eens als je de woonkamer of slaapkamer bij iemand anders thuis ziet maar  hebt het idee dat zoiets niet bij jou thuis zal staan. Veel mensen vinden een opvallende kleur in het interieur leuk maar weten niet zo goed hoe dat in hun eigen interieur zou kunnen of vinden een felle kleur toch eigenlijk te gedurfd.

En dat is waar, een felle kleur in de woonkamer is best gewaagd en zeker heel opvallend. Maar gelukkig is de woonkamer niet de enige ruimte in huis! Er zijn genoeg andere kamers in huis waarin een felle kleur goed staat maar net iets minder opvalt dan in de woonkamer. Een van deze ruimtes is de keuken.

In de keuken zit je minder vaak dan in de huiskamer en daarom is deze ruimte heel erg geschikt om een felle kleur in de gebruiken als je een felle kleur in de woonkamer toch iets té vindt. Er zijn heel veel manieren waarop je de felle kleur kunt verwerken in de keuken.  Je kunt bijvoorbeeld de keukenkastjes verven, op de muur een felgekleurd behang plakken of juist kiezen om alle accessoires in de keuken een knalkleur te geven.

Wat vind jij van een felle kleur in de keuken?

fel

fel1

fel2

fel3

fel4

fel5

fel6

fel7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider