Kleine plantenpotten

Kleine plantenpotten

Een trend voor 2015 op het gebied van interieur is veel groen in huis. En dan hebben we het niet over groene muren of een groene bank, nee met ‘groen’ bedoelen wij hier planten. In de woonkamer, slaapkamer en zelfs de badkamer mag een beetje natuur in je interieur volgens jaar niet meer ontbreken. Bovendien zijn planten voordeliger dan een bos bloemen omdat ze veel langer blijven leven.

Alle soorten groen zijn goed, maar als je het helemaal goed wil doen kies je voor een verzameling van verschillende kleine planten. Ook vetplantjes en cactussen werden veelvoudig gespot op de Woonbeurs gespot en die kunnen we dus ook zeker veel verwachten in 2015. Als je een verzameling kleine plantjes hebt is het leuk om ze of in totaal verschillende potjes te doen, of juist in matchende exemplaren.

Op Etsy vonden wij hele leuke betonnen en houten plantenpotjes. Deze worden handgemaakt, en het is dus niet zo dat je ze bij de buren, de familie en de vrienden ook in huis tegen komt. Met deze plantenpotten zet je echt iets origineels en unieks op tafel. Je koopt de plantenpotten voor ongeveer €20 per stuk, en ze worden goedkoper als je er meerderen tegelijkertijd koopt.

pot1

pot2

pot3

pot4

pot5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider