Kleine keuken inspiratie

Kleine keuken inspiratie

Veel mensen dromen van een groot kookeiland, meerdere ovens en een koelkast die niet alleen een vriesvak heeft maar ook nog eens ijsklontjes produceert. Ondanks dat velen die graag willen zijn er maar weinig mensen die echt de ruimte en het geld hebben om zo’n keuken te kopen. Maar ook zonder alle luxe extra’s kun je een leuke keuken maken, zelfs van een kleine ruimte!

Met een kleine keuken is het belangrijk dat je alle hoekjes en gaatjes zo effectief mogelijk benut. Je hebt weinig ruimte, dus het is zonde om een opbergsysteem te kiezen die bepaalde plekjes onbenut laat. Het geheim achter veel leuke kleine keukens is dan ook dat alle pannen, borden en bekers zo effectief mogelijk zijn opgeborgen. Gebruik ook de muren en de ruimte boven de keukenkastjes om dingen op te bergen. Op deze manier kan je de rest van de keuken ook beter gebruiken.

Ter inspiratie hebben we wat afbeeldingen opgezocht waarop je kunt zien dat een kleine keuken er wel degelijk heel mooi en leuk uit kan zien! Een mooie keuken betekent dus niet altijd een grote keuken.

Bekijk ook eens de voorbeeldkeukens in de Ikea filialen, deze zijn vaak ook compact maar toch leuk en gezellig ingericht!

keuken

keuken1

keuken2

keuken3

keuken4

keuken5

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider