Kleine kastjes

Kleine kastjes

Als mensen opzoek gaan naar een meubelstuk om dingen in op te bergen wordt er vaak gedacht aan een grote kast, een vitrinekast of losse planken aan de muur. Dit zijn de meest bekende en meest gebruikte meubels om dingen in op te bergen en zijn ook in veel winkels gemakkelijk te verkrijgen. Een andere leuke manier om dingen in op te bergen en decoraties in neer te zetten zijn kleine kastjes of losse open blokken die op elkaar gestapeld zijn.

Met de open blokken als kast kun je lekker variëren, zeker als je de blokken neerzet in plaats van ophangt. Wanneer je de blokken ophangt aan de muur kun je wel variëren qua maat en kleur, maar is het lastiger om de opstelling te veranderen. Ben jij iemand die wel van een beetje variatie houdt en het liefst om de dag de woonkamer een make-over geeft? Dan zijn losse open blokken perfect voor jou. Koop een onderkant, een flinke dosis blokken in verschillende vormen en kleuren en je kunt eindeloos variëren qua opstelling!

In de blokken kun je beelden, boeken, vazen, planten, decoratieve voorwerpen en nog veel meer kwijt. Doordat de kastjes open zijn kun je zo ook heel goed gebruiken als decoratie, en niet alleen als opbergplek.

Bekijk de foto’s van verschillende kasten die bestaan uit meerdere kleine blokken hieronder:

kast

Furniture shoot

kast2

Furniture shoot

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider