Kleed over de bank

Kleed over de bank

Wanner het buiten kouder wordt tref je vaak ineens bij allemaal verschillende winkels de mooiste plaids en kleden aan. Je kunt een plaid of kleed op verschillende plekken in het huis gebruiken, maar vandaag focussen we ons op een plaid op de bank.

Een plaid op de bank is in de eerste plaats erg praktisch. In de zomer is het warm en heb je in de woonkamer geen behoefte aan een kleed. Maar als het buiten kouder wordt, wordt het vaak ook kouder binnen in huis. Natuurlijk kun je de verwarming een paar graden hoger zetten maar je kunt er ook voor kiezen om op de bank onder een warm plaid te kruipen.

Maar een kleed is natuurlijk niet alleen maar praktisch, anders zouden er niet zoveel verschillende soorten plaids te koop zijn. Er is vaak keuze uit allemaal verschillende soorten kleuren, groottes en materialen. Een plaid kan zelfs gezien worden als een woonaccessoire en een decoratie voor in het interieur. Kies een plaid uit in dezelfde kleur als de detailkleur van het interieur van de woonkamer. Als je een neutrale woonkamer hebt kun je er ook voor kiezen om een plaid te kopen in een opvallende kleur zodat het kleed een leuk contrast is met de rest van het interieur.

kleed kleed1 kleed2 kleed3 kleed4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider