Klassieke witte tegels

Klassieke witte tegels

De klassieke witte tegels, of zoals de Amerikanen ze noemen: de witte ‘subway’ tegels. De klassieke tegels zijn alles behalve saai. Je kan deze tegels overal gebruiken, maar ze worden het vaakst gespot in de keuken. Je kan deze tegels gebruiken als een mooie achterwand. Als je een witte keuken hebt passen deze tegels er prima bij. Je zal er snel achterkomen dat ze mooi afstemt met de stainless steel apparaten en de andere donkere kleuren. Maar de witte tegels staan ook prachtige bij een donkere keuken. Door deze witte tegels krijgt de keuken wat opfrissing en het contrast wat ontstaat is werkelijk prachtig.

Een pluspunt van de witte tegels is dat het ook kan worden gebruikt in kleinere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de wc of een wat kleinere badkamer. Dan kan je bijvoorbeeld kiezen om het te combineren met een lichte kleur bruin of een andere vrolijke kleur zoals groen of geel. Met andere woorden: er zijn veel verschillende keuzes.

Zoals al eerder werd vermeld worden de tegels gezien als iets klassieks wat nooit uit de mode zal gaan. Wij gebruiken de langwerpige tegels vaak alleen in de badkamer en de meeste Nederlanders hebben de vierkante witte tegels, wat overigens ook erg mooi kan zijn. Hieronder hebben we wat voorbeelden van de ‘subway’ tegels.

bathroom-tiles black-cabinets-white-tiles clean-white-tiles green-wall-white-subway-tiles subway-tiles

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider