Keukenbanken

Keukenbanken

Banken of bankjes zijn tegenwoordig niet alleen maar bedoeld voor picknicken. Ze worden steeds vaker gespot in het decor van een interieur. En ook niet alleen maar in een rustiek interieur. Banken hebben veel te bieden en het is erg vaak een goede keuze, ook in de keuken.

keukenbanken1 keukenbanken2 keukenbanken3Een keuken die bijvoorbeeld grote ramen heeft of een glazen wand heeft kan je mooi combineren met een bank. Zoals je op de foto’s hierboven ziet wordt het mooi gecombineerd met hoekbanken.

keukenbanken4 keukenbanken5Er is ook een mogelijkheid om de keuken te verbinden met de bank. Zoals je op de foto’s hierboven ziet is er een bank geplaatst in de ronding van het keukenblad. Zo creĆ«er je een samenhangende sfeer in de ruimte.

keukenbanken6 keukenbanken7Banken zijn ook geweldig als je de rustieke uitstraling wilt krijgen die picknicktafels meestal uitstralen. Gebruik ze in combinatie met een houten tafel. Natuurlijk, kan je verschillende soorten stoelen combineren. Je kan een bank plaatsen tegen de muur als je keuken tafe in een hoek is en voeg vervolgens een paar extra stoelen toe.

keukenbanken8 keukenbanken9En vergeet niet hoe praktisch bankjes kunnen zijn als je besluit om te kiezen voor een ontwerp dat een ingebouwde opslag heeft. Deze worden meestal gebruikt in keukenhoekjes en bieden verborgen opslag die echt nuttig kan zijn. Dit soort bankjes beschikken ook over comfortabele kussens en hebben een beetje meer een robuuste uitstraling.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider