Keuken vloeren

Keuken vloeren

Van plan om de keuken te gaan renoveren? Begin dan bij het begin. Wat voor soort vloer moet er komen? Tegels zijn wel leuk, maar iedereen heeft dat al. Wij hebben hier andere opties die je zou kunnen gebruiken voor in de keuken.

1. Keramische tegels is een goede optie voor elke stijl en budget. Je kan kiezen uit kleur, vorm, grootte of patroon. Precies zoals jij het wilt.

2. Een stenen vloer komt heel stoer over. Toch kan het een vriendelijke, gastvrije uitstraling hebben. Gebruik een stenen vloer als je van landelijke materiaal en aardse tinten houdt. Je kan velen kanten op met het patroon en de kleur van deze vloer.

3. Een vloer van laminaat is ontworpen om de vloeren van hout of tegels na te doen. Een voordeel is dat het bestand is tegen krassen en slijtage. Een goede keuze als je kleine kinderen of huisdieren hebt.

4. Vloeren van sloophout is goed voor degenen die een eco-vriendelijk huis willen. Het hout is meestal afkomstig van oude gebouwen en wordt gerecycled, verfijnd en afgewerkt.

5. Massief hout is een klassieker. Afhankelijk van de kleur en de sfeer die je wilt hebben in de keuken moet je de juiste kleur hiervoor kiezen.

Dit zijn nog eens andere voorbeelden dan gewoon een tegelvloer. Kijk eens hieronder voor de foto’s.

Keuken vloeren

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider