Keuken interieur tips

Keuken interieur tips

De keuken, de plek waar je kookt en waar er misschien ook wel gegeten wordt. Je wilt natuurlijk dat de keuken er op en top uitziet. Wij hebben hier tips voor degenen die een keuken hebben met een hoek erin. Wij zullen laten zien hoe praktisch die hoek eigenlijk kan zijn.

1. Plaats in dit geval de magnetron niet op het aanrecht. Maar bouw hem in in de hoek van het aanrecht. Zo wordt de hoek prima gebruikt en heb je geen last van de magnetron.

2. Wat ook erg handig is om in de hoek een oven in te bouwen. Je kan er zo gemakkelijk bij en het neemt geen extra ruimte in beslag.

3. Maak er een ‘geheime’ ruimte van. Plaats er bijvoorbeeld een deurtje die naar boven uit kan klappen, zo kan er bijvoorbeeld een koffie apparaat achter geplaatst worden.

4. Plaats open planken. Op deze manier is het niet zomaar een onbruikbare hoek meer, maar heb je makkelijk overzicht over je servies.

5. Een gootsteen in de hoek is ook een leuk idee. Omdat je het niet erg vaak ziet is het erg uniek.

6. Bouw een kleine opberg plek voor producten of servies. Erg handig, zo heb je niet nog meerdere kastjes nodig om je spullen in op te slaan.

Keuken interieur tips

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider