Kerstdecoratie tafel

Kerstdecoratie tafel

Kerstdecoratie tafel is iets wat je natuurlijk niet mag vergeten. Als er echter alleen maar lekker eten op tafel staat vergeet je misschien wel eens dat de tafel er ook mooi uit moet zijn. Gelukkig zijn er wel wat manieren hoe je zelf een mooie decoratie kunt maken voor op de tafel. Je kunt zelf een paar dingen kopen die je vervolgens als decoratie op de tafel kunt zetten. Maar ook kun je zelf wat leuke dingen in elkaar knutselen die je vervolgens kan presenteren. Wij vertellen je hoe je dit maakt,en hoe het in elkaar zit. Maak nuttig gebruik van deze leuke manieren en kies er eentje die jij leuk vind en goed bij jouw ( en je huis) past!

Kerstdecoratie voor op tafel

Het eerste wat je zelf kunt doen zijn de servetten knutselen. De servetten liggen natuurlijk altijd op tafel. Zeker omdat tijdens Kerstmis goed eten belangrijk is zul je vaak aan de eet tafel zitten en te eten. Dit heeft een romantische, rustige sfeer. Kies er dan ook voor om je servetten als volgt te decoreren. Vouw het servet zo open dat het naar buiten staat. Vervolgens kun je bijvoorbeeld een leuke foto uitkiezen en de naam van de persoon. Doe dit bijvoorbeeld voor je familie.

Of als er gasten komen is dat ook leuk. Leuk is het dan om het bij hun bij binnenkomst te geven. Dan kunnen zij later in de avond zelf het plekje kiezen waar zij willen zitten. Dit geeft een leuke sfeer en reken maar dat de andere mensen het leuk vinden en zij blij worden. En dat wil je toch graag tijdens Kerstmis; dat iedereen blij is!

Het tweede wat je kunt doen is iets kopen. Je kunt namelijk bij veel winkels wel een paar leuke, gekke glazen kopen. Zeker tijdens Kerstmis is het wel leuk om ook een beetje gek te doen. Dus combineer dingen, kies dingen die je leuk vind etc.

Zo zie je maar dat kerstdecoratie voor op tafel helemaal niet lastig is en dat je een grote keus hebt!

kerstdecoratie maken voor op tafel 1

kerstdecoratie maken voor op tafel

kerstdecoratie op tafel

Kerstdecoratie tafel

kerstdecoratie voor op tafel

Afbeeldingen: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door