Kerstdecoratie deur

Kerstdecoratie deur

Sinterklaas is weer het land uit, het geld wat je bewaart hebt voor Black Friday is ook weer uitgegeven en de kerstperiode is nu in volle gang. Er zijn waarschijnlijk minstens drie radiostations die kerstliedjes spelen die dienen als achtergrond muziek om het met de gloeiend kerstboom nog gezelliger te maken in huis. En heb je de maretak ergens opgehangen in je huis in de hoop dat je een lekkere zoen krijgt van iemand die beter is dan je oude tante Betty. Maar heb je ook nagedacht over de voordeur? Je kan een kerst indruk achterlaten op de voordeur voordat ze aanbellen. Dus lees vooral even verder als je jouw voordeur mooi wilt versieren.

De meest bekende is natuurlijk de krans. En daar zijn heel veel leuke varianten van. Je denkt waarschijnlijk gelijk aan de groene krans gemaakt van dennentakken en andere kleine details. Maar je kan hiermee ook een hele kant mee opgaan. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes. Als je marshmallows hebt of kleine snoepjes kan je op een leuke, creatieve manier een mooie krans maken. Als je een krans te veel werk vindt kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooi bosje takken aan je deur.

Er zijn zoveel verschillende leuke dingen, kijk hieronder verder voor nog meer leuke kransen.

book-page-wreath burlap-wreath gift-bow-wreath gumdrop-wreath handmade-wreath marshmallow-wreath ornaments-wreath pom-pom-wreath wood-slice-wreath

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider