Kantoorplanten

Kantoorplanten

Planten in kantoor zijn van erg groot belang. Ten eerste wordt de sfeer fijner en als het nog mooie planten zijn wordt je er zowaar vrolijker van. Maar dat is niet het enige. Het verbetert namelijk ook heel erg de luchtkwaliteit in het kantoor. Als je dus nog geen planten hebt op kantoor is het hoog nodig om er één of meerdere aan te schaffen.

Het plaatsen van kantoorplanten levert diverse voordelen op. Zo kan personeel zich in een omgeving met veel kantoorbeplanting beter concentreren, het geheugen verbeterd en personeel heeft minder last van stress. Hiernaast zorgt een betere werkomgeving voor minder ziekteverzuim en voor minder depressieve werknemers. Als je niet echt verstand hebt van ‘kantoorplanten’ hebben wij een top 10 samengesteld met de populairste kantoorplanten.

1.  Crysalidocarpus

2.   Rhapis Excelsa

3.   Chamaedorea Elegans

4.   Rubberplant

5.   Vaantjesplant (Spathiphyllum)

6.   Krulvaren

7.   Ficus Alii

8.   Sierlijke dadelpalm

9.   Klimop

10.  Dracaena Janet Graig

Dit zijn dus de planten die het meest effectief zullen zijn in een kantoorruimte. Je kan natuurlijk ook kiezen voor kleurrijke bloemen, die zullen het namelijk ook prima doen. En wat betreft de potten, die kan je natuurlijk ook zelf uitzoeken. Welke kleur jij het mooist vindt of welke kleur het best bij het kantoor past. Hieronder hebben we wat voorbeelden van typische kantoorplanten.

kantoor kantoor1 kantoor2 kantoor3 kantoor4 kantoor5 kantoor6 kantoor7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider