Jaren 80 inrichting

Jaren 80 inrichting

Een beetje buiten-the-box met veel stoere accenten,de jaren 80 stijl ging altijd over veel plezier en vrijheid. Hoewel sommigen van ons terugkijken op die foto’s en ineenkrimpen, is het evenzeer een guilty pleasure als je kijkt naar de schoenen die we droegen en de opgestoken haren. Maar hoe zit het met het interieur? Neem die vrije geest en rock-and-roll attitude en gebruik deze om je huis op te frissen. Hieronder hebben we een paar voorbeelden van een jaren 80 interieur.

Jaren 80 inrichting in beelden

kleuren jaren 80

Kleuren jaren 80

Droeg jij ook altijd zo’n felle opvallende roze kleur? Het lichte gebruik van deze kleur brengt de jaren 80 weer helemaal terug.

Jaren 80 Design

Jaren 80 design

Het design was net als de mode uit de jaren 80 vergeven van dunne strepen, lichte stippen en subtiele kleurcombinaties die goed samen gaan.

jaren 80 huis

Een typisch jaren 80 huis

In typische bekleding uit de jaren 80 inrichting schreeuwt deze ruimte 1980! En zeer dominant vloerkleed geeft kleur en warmte aan de ruimte.

retro interieur jaren 80

Retro interieur jaren 80

Geometrische patronen en opvallende kunst zijn de meest opvallende manieren om je huis te decoreren. Door deze artikelen wordt deze ruimte retro en straalt het een authentieke sfeer uit.

landelijke stijl inrichting

Ontstaan van de landelijke stijl

Verrast? Ja, de landelijke stijl is in de jaren 80 ontwikkeld. Wat niet heel raar is, want iedereen richtte hun huis toen erg country in.

jaren 80 meubels

Eigen creativiteit met jaren 80 meubels

Zuid-Westerse stijlen waren erg populair in de jaren 80. In deze decennia draaide het vooral om je eigen creativiteit met gebruik van jaren 80 meubels.

veel kleur in interieur

Gebruik van veel kleur

En natuurlijk, er was heel veel kleur in de jaren 80. Door de regenboog op de muur laat het je gelijk denken aan 1980.

rustieke meubels jaren 80

Meubels jaren 80 vooral rustiek

Rustieke stijlen waren óók heel populair in de jaren 80. Al deze meubels die je hierboven ziet waren een echte trend toen.

kleurrijk interieur jaren 80

Gekleurde keuken in jaren 80 inrichting

En natuurlijk niet te vergeten in de jaren 80 inrichting is de gekleurde keuken. Door de kleur past het perfect bij de vintage stijl van het gehele interieur uit deze jaren.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider