Interieuradvies landelijke stijl

Interieuradvies landelijke stijl

Een van de meest gezellige interieurstijlen, is toch wel de landelijke stijl. De landelijke stijl kun je toepassen in echte landhuizen en boerderijen maar natuurlijk ook gewoon in een nieuwbouwhuis. Als je van natuurlijke kleuren, natuurlijke materialen en schattige accessoires houdt is dit echt iets voor jou. De landelijke stijl is trouwens ook nog heel erg tijdloos. Je kunt jaren met de zelfde meubels en accessoires doen omdat het altijd hip blijft.

Als je landelijk interieur noemt, denken de meeste mensen meteen aan hout. Hout is namelijk een materiaal dat veel gebruikt wordt bij deze stijl. Niet alleen bij meubels, maar ook in de keuken, op de vloer en zelfs aan de muur. Bij de landelijke stijl zie je ook vaak dat de keuken een centrale plek is. Er wordt niet alleen gekookt, maar je kunt er ook lekker zitten omdat er vaak grote tafels en krukken staan. Als je kiest voor een landelijke stijl, wordt of is de keuken een belangrijke plaats in je huis.

De accessoires die echt passen bij een landelijke stijl, zijn bijvoorbeeld vazen. Een vaas is niet alleen een leuk voorwerp op zich, je kunt er ook nog allerlei prachtige dingen in zetten. Bloemen of mooie takken maken je woonkamer of keuken in één klap een stuk gezelliger. Een oude bordenkast of een kruiden rek past ook goed bij de landelijk stijl en het is nog handig ook! Op de afbeeldingen hier onder kun je meerdere leuke accessoires zien. Daarnaast kun je ook het basic kleurgebruik goed herkennen, en de gezelligheid natuurlijk want dat hoort echt bij de landelijke stijl.

landelijk-interieur-advies

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider