Interieur woonkamer kleuren

Interieur woonkamer kleuren

Als je nieuw interieur gaat kiezen, is het belangrijk om goed te letten op de kleuren. Als de muren en de rest van de inrichting al fel gekleurd is, dan is het niet handig om al je meubels ook in kleurtjes te nemen. Het is altijd handig om of de muren of je interieur basic te houden. Op deze manier voorkom je dat het een chaos wordt. Het is ook altijd handig als je steeds weer nieuwe items kun toevoegen en dat kan beter als de basis rustig is.

Als je toch graag gekleurd interieur wilt, dan is het handig om een kleur te kiezen die goed te combineren is. Voorbeelden daarvan zijn blauw en donkergroen. Daar past eigenlijk alles bij. Grijs en bruin zijn kleuren die het meest worden gebruikt voor het interieur. Een bruine leren bank met grijze stoelen kan bijvoorbeeld heel erg mooi staan in een kamer met kleuren. De combinatie van bruin en grijs werd eerst niet zo veel gebruikt, maar nu zie je het steeds meer.

Op de foto’s hier onder kun je zien dat grijs en bruin goed past in een gekleurde kamer. Bruin kun je het beste kiezen als je een warm interieur wilt en grijs als je meer van koele kleuren houdt. Natuurlijke materialen zijn ook erg mooi om te gebruiken bij een grijs met bruine inrichting. Een sisalkleed past erg goed bij een grijze bank en houten accessoires passen goed bij leer. Op deze manier kun je makkelijk je interieur samenstellen.

Bruine woonkamer

Luxe interieur woonkamer

Interieur inrichting ideeën

woonkamer-indeling

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider