Interieur landelijk modern

Interieur landelijk modern

Een landelijk interieur hoeft niet ouderwets te zijn, hoewel het gebaseerd is op de huiskamer van een boerderij. Die stonden vroeger vol met zware meubelen, die gekocht werden om meer dan een leven lang te blijven staan.

Eikenhout was natuurlijk het belangrijkste materiaal voor die meubelen, zowel voor de kleur en de vlam van het hout als voor de duurzaamheid. Wanneer u eikenhout ook zo mooi vind, maar niet zo op die zware meubelen valt, is een landelijk modern interieur misschien iets voor u.

Kijk goed om u heen bij de woonboulevards en op het internet, ze zijn nog volop aanwezig, en het eikenhout is nog altijd even mooi. De Nederlandse meubelindustrie is ook niet blijven stilstaan bij de klassieke, zware meubelen van weleer, hoewel die natuurlijk ook nog gemaakt worden.

Maar laten we eens beginnen met de vloer. De klassieke vloer blijft de planken vloer. Met het moderne laminaat materiaal is dat perfect te na te maken, zonder de nadelen van langzaam in de naden zakkend stof en vuil. Het enige dat u gaat missen is het krakende geluid van die vloeren. Vloerkleden zijn ook hier ideaal om met moderne materialen een klassiek ontwerp neer te zetten.

De wanden moeten natuurlijk behangen worden met een ontwerp dat terug doet denken aan de jaren 60. Maar met een modern behang, dat makkelijk schoon te houden is, en natuurlijk kleurecht. Gecombineerd met een of twee vensterbanken vol bloemen en planten doet dat vast denken aan de woonkamer bij onze ouders en grootouders. Maar met een modern tintje.

 

Landelijke stijl interieur

woonkamers landelijke stijl

Landelijke living

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider