Interieur kleurencombinaties

Interieur kleurencombinaties

Er zijn enorm veel verschillende kleuren en nog veel meer verschillende kleuren combinaties. Dit maakt het vaak enorm lastig om kleuren te kiezen voor het interieur. Want wil je een lichte woonkamer, een felle woonkamer of een combinatie van beide?
In dit artikel laten we jullie een paar voorbeelden van mooie kleurencombinaties voor in de woonkamer zien. Dit zijn echter maar een paar van de vele mogelijkheden. Wil je nog meer voorbeelden zien van welke kleuren goed bij elkaar staan en welke combinaties allemaal mogelijk zijn, neem dan eens een kijkje op de website van Design Seeds.

 

Oranje – groen – grijs
Oranje en groen, dis combinatie klinkt erg retor. Toch is deze combinatie enorm mooi als je ook wat grijs toevoegt. Kies grijs als basiskleur en gebruik de andere twee kleuren als detailkleuren.

kleur1

 

Beige – donkerblauw
Beige en donkerblauw is een tijdloze kleurencombinatie, je ziet hiermee altijd wel goed. Door deze combinatie ziet je woonkamer en rustig uit en zorgt voor de perfect ontspannen sfeer.

kleur3

 

Wit – grijs – turquoise
Turquoise is een kleur die best lastig te combineren is. Wil je graag turquoise in de woonkamer, neem hem dan als detailkleur in een wit of grijs interieur.

kleur4

 

Grijs – okergeel – bruin
Neem grijs als basiskleur en gebruik okergeel als detailkleur. Vul deze kleuren aan door een donkerbruine houtkleur in verschillende meubels voor een warm interieur.

kleur5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider