Interieur kleuradvies

Interieur kleuradvies

Er zijn een paar kleuren die de laatste tijd veel te zien zijn in nieuw interieur. Dat zijn roze, blauw en groen. Deze kleuren worden vaak gecombineerd me zwart, wit en grijstinten. Met deze kleurcombinaties kun je erg veel kanten op, omdat deze kleuren ook weer veel verschillende tinten hebben. Het is meestal ook erg mooi om bij het inrichten maar een paar kleuren te gebruiken. Daardoor blijft het een geheel. Door het gebruik van meerdere tinten wordt het speels en gezellig.

Het is meestal handig om een hoofdkleur te nemen, of twee hoofdkleuren. Op de afbeeldingen hier onder is dat grijs met wit. Daarna kun je je kamer of huis verder inrichten met meubels en accessoires in de verschillende gekozen kleuren. Als je een gezellig maar rustig interieur wilt, is het een goed idee om gebruik te maken van pastelkleuren. Je maakt dan wel gebruik van de kleuren, maar de lichtere versie er van. Om te voorkomen dat alles dan erg soft wordt, kun je zwart gebruiken. Door een paar zwarte accessoires te gebruiken wordt het geheel weer iets stoerder.

Voorbeelden van accessoires die je in leuke kleurtjes kunt nemen zijn stoelen en lampen. Een kleed en leuke kussentjes in verschillende kleuren is ook erg mooi. Het is natuurlijk helemaal stijlvol als de kussentjes ook nog eens matchen met het kleed. Als je geen zin hebt om allemaal nieuwe meubels te gaan kopen, kun je zelf ook aan de slag gaan. Je kunt je houten stoeltjes of je fotolijstjes makkelijk verven in de kleur die jij graag wilt. Op deze manier is het ook nog eens origineel en krijg je eigen huis een eigen stijl.

interieur-kleuradvies

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider