Inrichting ideeën voor je huis

Inrichting ideeën voor je huis

De laatste tijd zijn er super veel trends die je zelf kunt toepassen. Je kunt je eigen huis of kamer makkelijk gezellig maken met een paar leuke ideeën. Een van de trends is de combinatie van natuurlijke materialen met industriële materialen. Je kunt bijvoorbeeld houten meubels met ijzeren of aluminium accessoires combineren. Daarnaast is het ook leuk om plantjes of lekkere warme dekentjes van wol in te gebruiken. Hierdoor komt er meer sfeer in de kamer. Een voorbeeld van deze inrichting zie je op de eerste afbeelding hier onder.

Op de tweede afbeelding zie je een inrichting met printjes van zwart en wit. Deze strakke maar dynamische inrichting is heel erg populair. Het is dan wel leuk om toch een klein beetje kleur toe te voegen. Dat kun je bijvoorbeeld doen met bloemen. Het handige van deze inrichting is, dat het lang leuk blijft en dat je er veel andere stijlen mee kunt combineren.

Op de derde afbeelding zie je een mooie warme inrichting met veel natuurlijke materialen. Er is veel hout, touw en leer gebruikt om de warmte en de gezelligheid te benadrukken. Deze inrichting staat mooi in oude huizen. Door het vele wit wordt het heel erg licht. Dat is erg fijn omdat de ruimtes zo groter lijken. Op de vierde en de vijfde afbeelding zie je dat boeken en tijdschriften makkelijk gebruikt kunnen worden als accessoires. Je kunt zelf een klein tafeltje maken van een stapel oude tijdschriften. Je moet ze dan even goed bij elkaar binden en je hebt een super leuk item.

Inrichting ideeën

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider