Inrichten woonkamer

Als je je woonkamer gaat inrichten, is leuk om gebruik te maken van grote opvallende accessoires. Dat is vooral mooi als je basic meubels heb. Bij een houten eettafel staan grote fabriekslampen bijvoorbeeld erg mooi. Dat is de laatste tijd ook helemaal trendy. Er worden veel aparte materialen en vormen gebruikt. Door het gebruik van deze opvallende en gave accessoires krijgt je woonkamer echt een bepaalde sfeer. Je kunt dat al creëren door een paar kleine aanpassingen.

Op de afbeeldingen hier onder zie je leuke en grappige accessoires waardoor je misschien een beetje inspiratie krijgt. Het is namelijk soms ook leuk om zelf iets te maken. Op de bovenste afbeelding zie je bijvoorbeeld een houten lijst met kleine touwtjes er in om kaarten aan te hangen. De woonkamer krijgt meteen veel meer sfeer terwijl het eigenlijk een hele makkelijke accessoires is.

Iets dat het ook altijd goed doet in een woonkamer is een open haard of een kachel. Vooral in de winter geeft dat veel sfeer en natuurlijk warmte. Een ander leuk idee is het gebruik van hout. Op een van de afbeeldingen zie je een hele stapel hout tegen de muur. Het staat super mooi, maar het is natuurlijk nergens voor nodig.

Soms moet je bij het inrichten van je woonkamer net even iets ander proberen dan je normaal misschien doet. Daardoor kun je hele mooie en vooral trendy dingen tegenkomen waardoor je woonkamer in één klap heel gezellig en apart is. Je zou zelf een schommelstoel aan je plafond kunnen hangen! Ook dat kun je op een van onderstaande afbeeldingen zien.

woonkamer

woonkamer8

woonkamer7

 

woonkamer6

woonkamer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider