Inrichten mini balkon

Inrichten mini balkon

Als je een super klein balkon hebt, maar wel heel graag buiten wilt zitten kan dat natuurlijk frustrerend zijn. Je denk waarschijnlijk dat je misschien een super klein stoeltje op je balkon kunt zetten en heel misschien nog een klein tafeltje. Als je een indeling maakt die precies goed is, of meubeltjes kiest die goed bij jouw balkon passen kun je er echt iets heel erg leuks van maken. Om je vast een goed beeld te geven, kun je vast op de afbeeldingen hier onder kijken. Deze balkonnetjes lijken in eerste instantie ook heel erg klein, maar je kunt er nog best veel op kwijt.

Het is in ieder geval heel erg handig om een soort bankje te nemen waar je ook spullen in kunt stoppen. Je kunt daar bijvoorbeeld je kussentjes in opbergen. Een bankje kun je over de hele breedte van je balkonnetje zetten zodat je daar misschien al met twee mensen kunt zitten.

Als je toch heel graag een tafeltje wilt, kun je het beste een klein krukje nemen als bijzettafel. Als je dat te klein vindt kun je het beste een vierkant tafeltje nemen zodat je de tafel dan tegen de muur of tegen de reling van het balkon kunt zetten. Een ronde tafel neemt namelijk veel meer ruimte in. Je kunt je balkon natuurlijk afmaken met super gezellige lampjes en bloemetjes.

minibalkon minibalkon2 minibalkon3 minibalkon5 minibalkon6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider