Inrichten keuken

Inrichten keuken

Een keuken inrichten blijft soms toch een beetje een moeilijk dingetje. Keukens hebben namelijk soms een aparte vorm of je hebt juist een open keuken. Het belangrijkste bij een keuken is dat je de ruimte goed benut. Een keuken is om in te werken maar je kunt er ook een zit gedeelte bij maken zodat je daar gezellig kunt blijven hangen. Een klein barretje is dan een ideale keuze. In bijna elke keuken past namelijk een barretje, of hij nu groot of klein is. Je kunt er twee of meerdere krukken bij zetten en je krijgt meteen een hele gezellige sfeer.

Je kunt er voor kiezen om al je spullen op te bergen, maar als je juist een gezellige en levendige keuken wilt is dat soms zonde. Het hoeft niet meteen een troep te worden, maar je kunt best een paar leuke dingen ophangen. Hang bijvoorbeeld mooie theedoeken, pollepels, kopjes of andere items op. Je zult zien dat je dan meteen een super gezellig sfeer krijgt. Een andere tip is het plaatsen van kruiden op je aanrecht. Dat staat lekker landelijk en fris. Het is ook nog een lekker voor door het eten dus er zitten allee maar voordelen aan.

Als je genoeg ruimte hebt, is het leuk om een mooie grote houten tafel in je keuken te zetten. Je kunt hier dan verschillende stoelen bij plaatsen voor een extra leuk effect. Je hebt zo super makkelijk en in een korte tijd meteen een hele andere en volledig ingerichte keuken. Als je er nog niet helemaal uit bent, staan hier onder een paar inspirerende afbeeldingen.

keukenbanken7

keuken2

keuken5

keuken6

keukent6

keuken

keukendiyy

keuken

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider