Ideeën voor kinderkamers

Ideeën voor kinderkamers

Als kinderen een eigen kamer hebben waar ze in kunnen spelen, relaxen, of om hun huiswerk te doen hebben ze geluk. Omdat het ‘maar’ een kinderkamer is betekent het niet dat het niet goed ingericht kan worden. Dit is juist het belangrijkst. Het is ook een geweldige plek om wat eigen DIY’s te maken. Hieronder hebben we wat ideeën die je kan toevoegen aan de kamer van je kind.

Een tafel die gemaakt is van een krijtbord kan erg speels en leuk zijn. Zo kan je toch makkelijk dingen opschrijven en weer weghalen om te oefenen. Of als de kinderen het even zat zijn kunnen ze erop tekenen.

Dit is een super idee om binnenshuis te hebben. Op deze manier kunnen kinderen brieven schrijven en zelf op de post doen op een speelse manier.

Op deze manier kunnen kinderen speelsgewijs over het weer leren. En dat niet alleen, het is ook nog super leuk als decoratie op de muur.

Dit is waarschijnlijk de makkelijkste DIY die je ooit zou kunnen vinden. Het enige wat je nodig hebt is een bakvorm en plastic bekertjes. Plaats de materialen erin en je hebt zo een makkelijk opberg systeem.

Dit zijn simpele blikken die je kan verven in een bepaalde kleuren en dan kan vastlijmen of timmeren aan de muur. Hier kunnen makkelijk kleine voorwerpen in worden opgeslagen.

 
Tipi tent kinderkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider