Ideeën inrichting woonkamer

Ideeën inrichting woonkamer

Gezelligheid in een woonkamer is heel erg belangrijk. Het is een plek waar de meeste mensen waarschijnlijk veel zitten, daar moet je dan wel een beetje van kunnen genieten. Een bank en fijne stoelen zijn dan belangrijke items. Hier moet je goed over na denken want deze items vallen meestal erg op in een woonkamer. Het is natuurlijk altijd leuk als het er mooi uit ziet, maar het moet ook wel comfortabel zijn. Anders ga je er niet vaak op zitten en dat is zonde.

Als je van opvallend houdt, is een dierenvel een leuke optie. Je kunt bijvoorbeeld een koeienhuid als kleed nemen. Of misschien wel een zacht schapenvachtje als accessoire. Een schapenvacht is niet alleen erg stijlvol en trendy de laatste tijd, het is ook lekker warm in de winter. Een leuke optie voor in je woonkamer kan  ook een grote lamp zijn. Als je de inrichting voor de rest een beetje basic houdt, kun je bijvoorbeeld een super grote kroonluchter ophangen.

Als je echt de gezelligheid en de warmte in huis wilt halen, is een openhaard leuk. Het staat heel erg gezellig en je hebt er met koude dagen heel erg veel plezier van. Als je een openhaard te veel werk vindt met al dat hout, kies je gewoon voor een gashaard. Een boekenkast met leuke items zoals beeldjes of andere kunstvoorwerpen is de laatste tijd ook erg populair. Handig van een boekenkast is dat je je spullen kunt showen maar ze staan ook niet in de weg.

interieur inspiratie woonkamer

moderne woonkamer industrieel

houten jaloezieen woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider