Huisdecoratie maken

Huisdecoratie maken

Niks is zo leuk als zelf dingen maken voor in het interieur. Van de meest simpele en de meest alledaagse dingen kan je de meest bijzondere creaties maken. En hier hoef je niet eens heel erg handig voor te zijn! Grote meubels zelf maken is vaak een hele klus, maar huisdecoratie maken is bijna voor iedereen goed mogelijk. Met een simpel voorwerp zoals een kledinghanger kan je ontelbare DIY’s maken.

Fotolijstjes
Simpeler kan niet. De enige benodigdheden zijn een kledinghanger, twee leuke knijpertjes, foto’s en een spijker en hamer. Het is wel slim om een ijzeren kledinghanger nemen, op een dikke hanger zullen de knijpers namelijk niet blijven zitten. Zet de knijpers op de onderkant van de kleding en hang de foto’s eraan. Sla nu de spijker op de plek in de muur waar je de decoratie wil hebben en hang de hanger op. Je kan zoveel hanger ophangen als je wil.

Tijdschriften display
Ook voor deze DIY heb je kledinghanger van een dun materiaal nodig. Hang de kledinghanger met spijkers aan de muur en leg tijdschriften in de breedte over de onderste stang van de kledinghanger heen. Op deze manier heb je de mooiste tijdschriften covers aan de muur hangen zonder in de tijdschriften te hoeven knippen.

Kledinghanger pimpen
Als je kledinghangers gewoon als een kledinghanger wil gebruiken kan je ervoor kiezen ze eerst nog een beetje te pimpen voordat je ze in de kast hangt. Je kan bijvoorbeeld een mooi stuk stof om de kledinghanger wikkelen of er kralen aan rijgen.

Huisdecoratie maken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider