Huis inrichting ideeën

Huis inrichting ideeën

Schattige tafeltjes, grappige schilderijtjes en mooie lampen. Dit zijn allemaal leuke dingen waarmee je je huis kunt inrichten. Het zijn allemaal accessoires waar je veel originaliteit mee kunt tonen. Als je een basic inrichting hebt, is het natuurlijk heel erg leuk om je huis in te richten met allemaal originele spulletjes. Het is vooral leuk om zelf dingen te maken als je dat kunt en als je er tijd voor hebt. Anders is de kringloopwinkel of een brocante markt ook een leuke optie. Je kunt daar echt van alles vinden.

Het is de laatste tijd ook helemaal trendy om grappige spulletjes te gebruiken in je inrichting. Ook spullen die misschien helemaal niet in je huis neer zou zetten. Als je een paar mooie accessoires hebt, zoals je hier onder op de foto’s kunt zien, krijgt je huis meteen een hele andere sfeer. Het is natuurlijk erg leuk als mensen complimentjes maken over je gave spullen. Dat is best makkelijk te regelen, zolang je maar origineel bent!

Een tafel van palletjes is bijvoorbeeld helemaal niet moeilijk te maken en het hoeft ook niet eens  duur te zijn. Het is in ieder geval wel zeker dat je met alle trends mee gaat als je accessoires van hout of steigerhout in je huis haalt. Het kastje dat je op de eerste foto ziet is een mooi voorbeeld van een super leuk item dat van oud hout gemaakt is. Met een likje verf en een paar leuke accessoires er op is het weer helemaal hip

huis-inrichting-ideeen

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider