Houten takken decoratie

Houten takken decoratie

Een tak gebruiken voor decoratie in huis geeft je interieur iets natuurlijks en landelijks. Natuurlijke elementen gebruiken in het interieur zorgt voor een serene en rustgevende uitstraling. In dit artikel zie je een paar voorbeelden voor het gebruik van takken in het interieur. Welke manier spreekt jou het meeste aan?

Vervang bloemen door takken
Takken staan hartstikke leuk in een grote stenen pot of vaas zoals hieronder op de foto. Takken zijn weer eens een leuke afwisseling na al die bloemen, en bovendien past deze manier van decoratie helemaal bij het huidige seizoen!

tak

 

Originele boekenkast
Met een paar stevige takken kun je heel gemakkelijk jouw eigen originele boekenkast maken!

tak1

 

Mobiel
Maak een mooie mobiel van een grote tak. Wat je aan de tak hangt kun je zelf bepalen, in het voorbeeld is er gekozen voor origami vogeltjes.

 

 

tak2

 

Kastje met tak
Dit leuke en unieke kastje kun je natuurlijk zelf ook maken. Maar stel dat je daar geen zin in hebt of twee linkerhanden hebt is hij gelukkig ook gewoon te koop op Etsy.

 

 

 

tak4

Dromenvanger tak
Ken je de dromenvanger nog? Veel kinderen hadden een dromenvanger bij hun bed hangen om zo de nachtmerries tegen te houden. Dromenvangers zien er heel rustig en sereen uit, zeker deze witte variant, en verschillende dromenvangers bij elkaar aan een tak hangen geeft zoals je ziet een mooi effect.

tak5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider