Houten jaloezieën: dé perfecte raamdecoratie voor de woontrends van 2017

Houten jaloezieën: dé perfecte raamdecoratie voor de woontrends van 2017

Met houten jaloezieën speel je direct in op de nieuwste woontrends. Deze stijlvolle en praktische raamdecoratie tilt elk interieur naar een hoger niveau. En dit hoeft niet veel te kosten. Bij www.mijnhoutenjaloezieen.nl vind je prachtige houten jaloezieën op maat voor de laagste prijs. Lees hieronder hoe houten jaloezieën perfect samengaan met de mooiste woontrends van 2017.

Robuust en stoer: de industriële trend

De industriële look speelt dit jaar een hoofdrol op het gebied van wonen. Ook zonder loft in een oude fabriek of machinehal kun je dat échte industriële gevoel in huis halen: iedere woning kan met enkele slimme aanpassingen omgetoverd worden tot een industrieel meesterwerk. De basis van dit interieur wordt gevormd door stoere, veelal onbewerkte materialen. Denk aan leren banken, bakstenen muren, stalen accessoires, fabriekslampen, vintage bureaustoelen, oude (post)kasten en een betonlook vloer.
Houten jaloezieën in de kleuren zwart of grijs zijn een schitterende blikvanger die het robuuste gevoel van een ruimte versterken.
houten jaloezieën goedkoop
houten jaloezieen op maat

Altijd stijlvol: de klassieke trend

De klassieke look is tijdloos en verdient ook in 2017 weer een plek tussen de mooiste woontrends. Binnen deze look voeren wit en grijs de boventoon en kun je naar wens opvallende kleurelementen toevoegen. Denk hierbij aan gouden lijsten, fraaie kroonluchters en bijvoorbeeld donkerblauwe of gele accenten in je accessoires. Houten jaloezieën in de kleur wit of taupe dragen met hun elegante karakter perfect bij aan de klassieke woonbeleving. Speel daarbij met moderne contrasten zoals glazen meubilair, of kies juist voor antiek hout.
houten jaloezieën wit trend

klassiek interieur jaloezieen raamdekoratie

Licht en fris: de Scandinavische trend

Het Scandinavische interieur is dit jaar wederom trending. Deze look kenmerkt zich door een kleurenpalet van pastel- en grondkleuren. Denk hierbij aan wit, grijs, taupe, lichtroze en vergrijsd blauw. Dankzij de frisse kleurencombinatie maak je kamers met minder lichtinval optisch lichter en creëer je een heldere uitstraling. Maak het geheel af met koperen accessoires en natuurlijke stoffen zoals katoen, wol, en linnen. Houten jaloezieën in de kleur wit, taupe of grijs zijn een schitterend pronkstuk die naadloos samengaan met de Scandinavische look.
houten jaloezieen scandinavisch interieur

pvc jaloezieen scandinavisch interieur

Haal buiten naar binnen: de botanische trend

Een echte natural beauty is de botanische trend. Hierbij is de natuur het middelpunt, met prints van planten, bloemen en dieren. Kies voor botanisch behang of ga juist voor een opvallende kleur aan de muur met botanische prints of posters. Vul je interieur aan met natuurlijke materialen zoals rotan, hout, bamboe, riet, touw, glas en aardewerk. Maak het geheel daarna af met prachtige planten (cactussen mogen óók!).
Houten jaloezieën in de kleur zwart, grijs of taupe staan schitterend bij de botanische trend.
witte houten jaloezieen op maat

botanisch interieur houten jaloezieen
Welke stijl je ook kiest, met houten jaloezieën op maat ben je verzekerd van mooie én praktische raamdecoratie. Houten jaloezieën zijn eenvoudig in gebruik, geven volledige controle over de hoeveelheid licht die je binnen laat, waarborgen je privacy en hebben een isolerende functie waarmee je bespaart op je energiekosten.

Houten jaloezieën te duur?

Kies dan voor PVC jaloezieën. Deze hout imitatie is bijna niet van echt te onderscheiden, maar een stuk voordeliger dan echt hout. Bijkomend voordeel is dat PVC jaloezieën bestand zijn tegen vocht, waardoor je ze ook in de badkamer kunt gebruiken.
Bij www.mijnhoutenjaloezieen.nl vind je zowel goedkope houten jaloezieën op maat als goedkope PVC jaloezieën op maat. Altijd van hoge kwaliteit.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door