Houten interieur

Houten interieur

Een houten interieur zie je vaak terugkomen in chalets. Maar in moderne huizen wordt ook veel hout gebruikt. Hout kan een interieur een erg simpele, klassieke look geven. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor kleur hout je gebruikt. Kies je voor wat lichter hout dan zal dat heel mooi staan met een wit modern interieur en als je voor een wat donkere kleur hout kiest dan zal het snel heel knus en gezellig worden.

hout1 houtDe foto’s die je hierboven ziet komen ui een huis genaamd Vivienda en Arnedo. Dit huis bevind zich in Spanje. Dit huis sluit heel goed aan bij een houten interieur. Zoals je ziet is er redelijk veel hout gebruikt in dit huis. Kijk maar hoe goed de tafel, de vloer en de wand erachter bij elkaar passen. In dit huis hebben ze veel gebruik gemaakt van donkere meubels en witte kasten etc.

hout3 hout4 hout5In de middelste foto kan je goed zien dat er tussen de vloer, trap en wand geen scheiding zit van het hout. Er is hier specifiek voor gekozen om alles in één keer door te trekken. Daar kan jij natuurlijk ook voor kiezen, maar minder hout gebruiken zou ook heel mooi staan. Wat voor soort interieur je al had maakt niet uit, je kan het combineren met erg felle kleuren maar neutrale kleuren kunnen hier ook prima bij.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider