Houten binnentrap

Houten binnentrap

In een huis dat meer dan één niveau heeft, is het trappenhuis een onvermijdelijk eb belangrijk onderdeel van het decor. De trap wordt vaak gebruikt als een centraal punt, het is ook een geweldig project om verschillende dingen uit te proberen. Er zijn tal van strategieën, vormen en ontwerpen die kunnen worden gebruikt voor de trap en ze zijn net zo belangrijk als het materiaal. In dit artikel laten we de mooiste houten trappen zien.

wood-staircase-designDe meeste traditionele trappen zijn van hout. Dit geeft de elegantie die ze nodig hebben om op te vallen, maar ook maakt het ze een aangename deel van de inrichting. Dat komt omdat hout het natuurlijke vermogen heeft om warmte en textuur toe te voegen aan iets. Er zijn ook tal van moderne ontwerpen voor houten trappen. Een prachtige houten trap kan de hele look van een woning veranderen. Het kan een verschil maken tussen een eenvoudige inrichting en een luxe inrichting.

wood-staircase wood-staircase-we-love wood-glass-for-staircase white-staircase-design staircase-design-wood staircase-made-from-wood traditional-staircase-entrywayU kunt ook verschillende materialen combineren voor de trap. Zo zal een houten trap met transparant glas de stabiliteit en kracht hebben, zal het veilig zijn, maar zal het ook een gevoel van openheid geven. Een houten trap met houten rails zal een meer traditionele, rustieke uitstraling hebben. Een houten trap met een metalen frame krijgt een traditionele uitstraling met een industrieel tintje. Er zijn ook tal van andere opties om uit te kiezen. Hierboven vindt u wat voorbeelden voor inspiratie.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider