House Doctor

House Doctor

House Doctor staat voor decoratieve woonaccessoires. Want inrichten van de woning is één punt, het geheel afmaken met accessoires is als de kers op de taart. Dit blijkt vaak toch wel wat moeilijker dan gedacht, want bij veel mensen wordt het al gauw een bonte kermis van allerlei prullaria. Verzamelwoede is er soms niks bij. Maar hoe richt je de woning geheel naar jouw smaak in?

Over House Doctor

House Doctor is een bedrijf dat sinds 1999 bestaat. Het hoofdkantoor staat in Ikast in Midden-Jutland. Het bedrijf wordt door een familie gerund en de eigen spreekkamer staat in Denemarken, maar het heeft dealers over de gehele wereld zitten. Op het hoofdkantoor werken momenteel 35 medewerkers die interieurtrends bijhouden en hier nieuwe ideeën uit opdoen. Met hun nieuwe ontwerpen gaan ze de markt op en verspreiden deze wereldwijd onder hun dealers. Deze dealers zijn terug te vinden in Europa, Japan, Nieuw Zeeland en vele andere landen. House doctor houdt wel van wat humor en ze waarschuwen dan ook: “Onze producten zijn zeer verslavend en kunnen een snellere hartslag veroorzaken – zelfs in kleine dosissen!” House Docter is in staat om iedere patiënt (woonkamer) weer bloeiend te krijgen. Hierbij maken ze gebruik van natuurlijke materialen waaronder hout, riet, aluminium en ijzer. Elk jaar komt House Doctor met een nieuwe en unieke collectie.

Aan de wand en op de vloer

Kale muren? Je kan ze een kleurtje geven. Of decoreren met een mooi lijstje of een tekstbord. Ook de vloer verdient aandacht. Lekkere warme voeten meteen vloerkleed dat ook nog eens net wat meer sfeer geeft. Vaak wordt dit gedeelte vergeten, terwijl vloerkleden juist de ruimte kunnen afbakenen en uitnodigen. Krukken en bijzettafeltjes van House Doctor vullen de huidige meubels aan zonder uit de toom te vallen.

Trendy decoratie 

House Doctor staat voor modern of trendy. Van vaas tot lamp en van opbergmand tot waxinelichthouder. Eenvoudig maar toch stijlvol, kwaliteit gecombineerd met een intense sfeer. Dit Scandinavisch merk weet wat de moderne en eigentijdse man of vrouw wil. Rust en sfeer voor in de woonkamer.

Ook voor de keuken

De keuken is het hart van de woning: hier wordt gekookt en geleefd, klaargemaakt en gegeten. De keuken kan en mag het verlengde van de woonkamer zijn maar ook als aparte ruimte ingericht worden. House Docter is ook hierop gericht: sfeervolle decoratie woonaccessoires, van theedoek tot wandrekje. Wie voor sfeer en kwaliteit kiest, kiest voor House Doctor.

bank house doctor

House doctor collectie

House Doctor glazen vaas

House Doctor houten kalender

House Doctor kapstok

house doctor magazine mand

klok house doctor

vaasje House Doctor

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door