Hoekje voor koffie en thee

Hoekje voor koffie en thee

Een hoekje voor koffie en thee op je aanrecht of in je keuken staat echt heel erg gezellig. Het ziet er gastvrij uit en je hebt zo altijd lekker drinken bij de hand, super handig! Het is vooral leuk om een koffie en thee hoekje te maken als je een vrij grote keuken hebt. Je hebt dan namelijk alle ruimte en je richt dan echt een apart deel van je keuken in voor koffie en thee.

Het is bijvoorbeeld leuk om een houten tafeltje neer te zetten en daar een rek boven te hangen met allemaal kopjes. Als je een witte keuken hebt is het leuk om allemaal verschillende kleurtjes te nemen. Als je het op een iets nettere manier wilt doen kun je ook kiezen voor mooie strakke planken met kopjes en theeglazen. Een voorbeeld daarvan kun je zien op de eerste afbeelding hier onder.

Met kopjes, schoteltjes en een koffie en theemachine kom je dus al een heel eind. Je kunt het geheel dan afmaken met een paar leuke accessoires zoals een koekjestrommel of een glazen toren met allemaal lekkers er in. Dat ziet er meteen heel aantrekkelijk uit. Als je extra lekkere koffie wilt is een rijtje met flessen koffie likeur ook altijd erg leuk!

thee5 thee4 thee3 thee2 thee keuken5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider