Hoeden houder

Hoeden houder

Een goed doordacht huis is een schat. Natuurlijk, grote layout beslissingen, zoals waar de keuken en badkamers en slaapkamers zijn gevestigd, zijn van vitaal belang voor het gevoel van een huis. Maar kleinere beslissingen, degenen die invloed hebben op de sfeer van het comfort en aandacht voor mensen die in het huis, zijn misschien wel net zo belangrijk op lange termijn. Hoeden houders vallen in deze categorie. Er zijn weinig dingen minder onhandig dan hoeden te moeten verplaatsen omdat er simpelweg geen echte plaats voor is.

kapstok1

kapstok3Als je huis een grote muur heeft in de buurt van een deuropening, is dit een fantastisch praktisch idee voor een verdubbeling van een hoeden opslag plek en kunst aan de muur. Hier zijn vintage spoelen door de helft gezaagd en vervolgens gemonteerd met dubbele schroefdraad schroeven. Spoelen zelf al zijn interessant, ongeacht er een hoed aanhangt of niet. Hoewel deze vintage spoelen moeilijk te vinden zijn, is het idee fantastisch. Veel vintage dingetjes hebben een toegevoegde charme.

kapstok4 kapstok2Door deze rustieke lijst krijg je snel een ‘cabin’ gevoel. De takken zijn in hun natuurlijke staat gelaten, maar de uiteinden zijn geschuurd, zodat er verschillende dingen aan opgehangen kunnen worden. Het mooie eraan is dat er verschillende lengtes en hoogtes zijn zodat je ook bijvoorbeeld sjaals eraan kan hangen.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider