H&M Home kerstcollectie 2015

H&M Home kerstcollectie 2015

H&M Home kerstcollectie 2015 heeft de eerste producten van de kerstcollectie al uitgebracht. Binnen de collectie heb je nog vier subcategorieën. Deze heten: Holiday Spirit, Sparkling Glam, Classic Tradition en Happy Holidays.

Binnen Holiday Spirit vind je vooral kussens. Ook zit er een plaid en een vloerkleed tussen. De kleuren zijn gehouden in het groen van een mooie kerstboom, grijs en crème. In Sparkling Glam vind je, zoals de titel al zegt, schitterende items. Deze artikelen zijn echt gemaakt voor de kerstdagen zelf. Je vind een mooi rood tafelkleed, gouden tafelloper en mooie rode en gouden kussens. Ze hebben bij deze categorie ook een crème dekbedovertrek en kussensloop. De opmaak van de categorie Classic Tradition zegt al genoeg over de artikelen die je hier zal tegenkomen. Je vindt vintage artikelen in de kleuren rood en marineblauw. Onder andere een geruit dekbedovertrek, maar ook een mooi zilver cakeplateau. Bij de categorie Happy Holidays is het net alsof je een meisjeskamer binnen kijkt in de kerst periode. Je vindt hier vooral witte, rode en roze artikelen. Zoals een slaapmasker met bijpassend kussen en sloffen. Een mopshondje speelt de hoofdrol in deze categorie. Hij is te zien op een kussen, theedoek, kopje en een bakje.

Wij vinden de collectie helemaal geweldig. De collectie is nu al te shoppen, het enige wat je moet doen is even een kijkje nemen op de site van H&M Home. Hieronder hebben we een voorproefje.

hmprod-2

hmprod-3

hmprod-4

hmprod-5

hmprod-6

hmprod-7

hmprod-8

hmprod-9

hmprod-10

hmprod-11

hmprod

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Jasmine op 8:37 pm

    De plaid, slippers en tafelsetting – sprekend een Kerstmis uit de films! Leuk dat ze verschillende stijlen in hun collectie hebben verwerkt.