Hebbedingetjes in de keuken

Hebbedingetjes in de keuken

Hebbedingetjes zijn altijd leuk! Vooral voor in de keuken, want dan zijn de meestal ook nog eens handig. Sinterklaas en kerst komen er weer aan, reden genoeg dus om nu al na te denken over leuke cadeautjes. Het is best stom als je iets krijgt dat je niet leuk vindt en meestal kun je er ook niets mee. Daarom kun je dit jaar echte leuke en vooral handige cadeautjes weggeven waar iedereen blij mee is. Dingen voor in de keuken kun je namelijk altijd wel gebruiken.

Mooie massief houten snijplanken zijn erg fijn. Ze staan namelijk mooi op je aanrecht of aan de muur en ze gaan super lang mee. Een snijplank kun je dus ook gewoon alleen voor de sier gebruiken maar ze zijn super handig. Als je even snel een broodje wilt smeren of allerlei groenten moet snijden kun je een snijplank niet missen. Er komen nu ook steeds meer leuke ontwerpjes bij zoals een snijplank in de vorm van een boterham.

Mooie bordjes, kopjes, schaaltjes en eierdopjes zijn ook altijd erg gezellig en het is zeker leuk om te geven. Op dit moment zie je overal ronde kopjes zonder oor met mooie printjes. Een voorbeeld zie je op de eerste afbeelding hier onder. Het is natuurlijk zonde om deze kopjes in de kast te zetten en ze te verstoppen. Het is juist leuk om ze te laten zien. Je kunt ze bijvoorbeeld op een plank boven het aanrecht zetten.

Het is erg mooi en gezellig om boven je aanrecht een paar haakjes te hangen. Daar kun je dan vintage keukenspullen aan hangen zoals een vergiet en een rasp. Het zorgt voor veel sfeer en het is erg makkelijk.

keuken keuken2 keuken3 keuken4 keuken5 keuken6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider