Hangmat in huis

Hangmat in huis

Hangmatten doen je waarschijnlijk denken aan warme, tropische oorden met witte zandstranden en blauwe zeeën. Tussen de palmbonen lig jij te relaxen in de hangmat met een cocktail in je hand, typisch zomers… Maar afscheid nemen van de zomer betekent niet afscheid nemen van de hangmat! Tegenwoordig is het heel hip en stylisch om een hangmat of hangstoel in huis op te hangen. Eerder schreven wij al over de mooiste hangstoelen, en vandaag zijn de hangmatten aan de beurt.

De bekendste hangmat is het banaan-vormige model die vaak tussen twee bomen hangen. Waarschijnlijk heb je binnenshuis geen bomen staan, maar dit betekent niet dat je deze interieur trend aan je voorbij moet laten gaan. Er zijn heel veel verschillende soorten hangmatten zoals bijvoorbeeld een hangende hangmat stoel of een vierkante hangmat die aan de vier hoeken hangt. Er zijn hangmatten met een klein formaat, maar ook enorme hangmatten voor meerdere personen.

De woonkamer, slaapkamer, balkon… de hangmat mag echt overal in huis worden opgehangen. Combineer jouw hangmat met wat lekkere kussens en een zacht plaid om hem extra stylish te maken.
Op Pinterest hebben wij een paar mooie exemplaren gevonden, en wees nou eerlijk, die wil je toch meteen in huis hangen?

ibiza-interieur-hangmat

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider