Hangende stoel

Hangende stoel

Hangende stoelen zijn op dit moment echt een hit op het gebied van interieur. Doordat de stoel niet op poten staat en bewegelijk is geeft de stoel je interieur iets speels. De hangende stoel is leuk voor zowel buiten als binnenshuis. Er zijn verschillende soorten hangende stoelen: stoelen die aan het plafond hangen en stoelen die aan een standaard hangen. Het meest voorkomende is de eerste soort, de stoel die aan het plafond bevestigd is.
Ook qua materiaal en vorm zijn er verschillende in de stoelen. Er bestaan stoelen van metaal, stoelen van hout, hangende stoelen met een ronde vorm en hangende stoelen met een rechthoekige vorm en nog veel meer variaties.

Doordat er zoveel verschillende kleuren en stijlen hangstoelen zijn kan je een stoel uitkiezen die match bij jouw inrichting. Maak de stoel helemaal af door een leuke kussentjes en zachte kleden of plaids in te leggen.

Hieronder staan eerst een paar interieur idee├źn voor een hangende stoel en daaronder een paar hangstoelen met de prijs en het merk erbij. Wat vind jij van de hangende stoel?

 

hangende-stoel

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider