Halloween pompoenen

Halloween pompoenen

Het is morgen de 31e van oktober en dat betekent Halloween! Voor degenen die dit wel vieren hebben we nog wat leuke ideeën voor het versieren van de traditionele pompoenen.

Pumpkin-Carving-Ideas-In-an-urnDit is een leuk idee om voor je huis te plaatsen. In deze pompoen hebben ze het huisnummer eruit gesneden. Plaats er een lampje in en zo heb je een leuke decoratie voor de deur.

flowered-pumpkinEen hele makkelijke maar leuke is het plaatsen van bloemen in de pompoen. Zo wordt Halloween toch wat minder eng. En het is eigenlijk een decoratie die je het hele jaar in het huis kan hebben.

Pumpkins-booIn plaats van iets eng te snijden in de pompoen kan je ook gewoon het woord BOO doen. Het komt toch eng over en het is ook veel makkelijker.

leavy-decoupage-pumpkinsVoor een mooie herfstdecoratie kan je ook dit proberen. Je verft eerst gewoon de hele pompoen wit en daarna kan je blaadjes erop plakken. Je kan kiezen voor echte bladeren of voor nep bladeren.

mockingjay-bird-pumpkinEn als laatst, voor als je geen twee linkerhanden hebt, kan je proberen om het logo van je favoriete film uit te snijden. Dit is natuurlijk van de film The Hunger Games. Lord of the rings zal waarschijnlijk iets makkelijker zijn.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider